De gewenste bediening van de zonwering voor uw terras

Na de kleur en kastselectie in stap 1, montage en afmetingselectie in stap 2, selecteert u in stap 3 de gewenste bediening van uw nieuwe terraszonwering. 

 

Type bediening van de zonwering voor uw terras

Bij terraszonwering heeft u de mogelijkheid om deze elektrisch uit te voeren door middel van een motor met schakelaar of afstandsbediening. Verder is het ook mogelijk om te kiezen voor bediening door middel van een slingerstang. Deze kunt u desgewenst links of rechts aan de buitenzijde uitvoeren. De keuze hiervoor wordt aangeduid met het groene vinkje binnen het bestelproces:

Wij maken gebruik van een kwalitatief zeer hoogwaardige motor met vijf jaar fabrieksgarantie! Wij passen deze motoren al vele jaren toe en er zijn ondertussen al duizenden producten met deze motoren door ons geleverd. Het uitvalpercentage van deze motoren is te verwaarlozen. Vandaar dat wij de vijf jaar fabrieksgarantie kunnen en willen garanderen!

Op bediening door middel van een slingerstang kunnen wij maar twee jaar garantie verlenen. Wij gebruiken ook hiervoor zeer hoogwaardige materialen van Geiger uit Duitsland. Doordat de zonwering handmatig moeten worden bediend, is vooral de gebruiker verantwoordelijk voor een jarenlang gebruiksplezier. U heeft dan ook bij deugdelijk gebruik jarenlang plezier van uw terraszonwering!


Type besturing terraszonwering

Als u binnen het bestelproces kiest voor een bediening met schakelaar, wordt ook altijd de schakelaar door ons meegeleverd.

Als u kiest voor een zonweringsmotor met afstandsbediening, kunt u ook bepalen welke zender u wilt. Zo kunt u kiezen voor een wandzender die u op de muur plakt (10 mm dik) of een handzender die u overal kunt opbergen. Bij de handzender kunt u kiezen tussen handzender voor één kanaal en een handzender voor vijf kanalen. Bij de handzender voor één kanaal heeft u de mogelijkheid om één screen of een groep screens aan te sturen, echter niet afzonderlijk. Bij een handzender met vijf kanalen heeft u dus wel de mogelijkheid om vijf verschillende producten of groepen producten afzonderlijk aan te sturen! Mocht u meerdere screens bestellen, dan kunt u binnen het bestelproces bij de eerste screen een vijfkanaals handzender kiezen en de volgende screen zonder bediening bestellen. 

Bij handbediend wordt de slingerstang altijd standaard meegeleverd.

 

Stroomuitvoer terraszonwering

Als laatste bepaalt u binnen het bestelproces de kant waar u de stroomkabel wilt hebben. Kijkt u hiervoor goed waar u binnen het huis de stroompunten zitten. Let wel op dat u vanaf buiten bepaald waar het snoer uitgevoerd wordt!

Het snoer wordt altijd achter de kast uitgevoerd en geeft u de mogelijkheid om het snoer achter de kast naar binnen door te voeren.

 

Meer informatie over uw nieuwe terraszonwering? 

Wilt u graag meer informatie over onze terraszonwering? Meer informatie over terraszonwering >> 

Of wilt u graag in contact komen met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op >>  

Niet langer wachten? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe terraszonwering!

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791