De juiste bediening voor uw uitvalzonwering

Na de kleurselectie in stap 1 en montage en afmetingselectie in de tweede stap, selecteert u als laatste in stap 3 de gewenste bediening van uw nieuwe uitvalzonwering.

 

Type bediening van de uitvalzonwering

Bij uitvalzonwering heeft meerdere mogelijkheden om deze te bedienen. U kunt uw uitvalzonwering uitvoeren met een motor met schakelaar of afstandsbediening. Ook is het mogelijk om te kiezen voor bediening door middel van een slingerstang. Deze kunt u links of rechts aan de buitenzijde uitvoeren. De gemaakte keuze wordt aangeduid met het groene vinkje binnen het bestelproces zoals hieronder afgebeeld:

Op de motor geven wij vijf jaar fabrieksgarantie! Deze motoren passen wij al vele jaren toe en er zijn ondertussen al duizenden producten met deze motoren door ons uitgeleverd. Vandaar dat wij de vijf jaar fabrieksgarantie kunnen en willen garanderen!

Op de bediening door middel van een slingerstang kunnen wij maar twee jaar garantie verlenen. Ook hiervoor worden hoogwaardige materialen van Geiger uit Duitsland gbebruikt. Echter doordat de uitvalzonwering handmatig moet worden bediend, is het de gebruiker die verantwoordelijk is voor een jarenlang gebruiksplezier. U heeft dan ook bij deugdelijk gebruik jarenlang plezier van uw uitvalzonwering!


Type besturing uitvalzonwering

Bij de keuze voor een bediening met schakelaar wordt ook altijd de schakelaar meegeleverd.

Als u kiest voor een buismotor met ingebouwde ontvanger voor afstandsbediening kunt u zelf bepalen welke zender u wilt. Zo heeft u verscheidene keuzes:

  • wandzender op de muur (10 mm dik)
  • handzender die u overal kunt opbergen

Bij de handzenders heeft u de keuze uit een handzender voor één kanaal en een handzender voor vijf kanalen. Bij de handzender voor één kanaal heeft u de mogelijkheid om één screen of een groep screens aan te sturen, echter niet afzonderlijk. Bij een vijfkanaals handzender heeft u dus wel de mogelijkheid om vijf verschillende producten of groepen producten afzonderlijk aan te sturen! Mocht u meerdere producten bij bestel zonwering bestellen, dan kunt u binnen het bestelproces bij de eerste uitvalzonwering of ander product een vijfkanaals handzender kiezen en de rest zonder bediening bestellen. 

Bij handbediend wordt de slingerstang altijd standaard meegeleverd.

 

Stroomuitvoer uitvalscherm

Als laatste bepaalt u binnen het bestelproces de kant waar u de stroomkabel wilt hebben. Kijkt u hiervoor goed waar u binnen het huis de stroompunten zitten. Let wel op dat u vanaf buiten bepaald waar het snoer uitgevoerd wordt!

Het snoer wordt altijd achter de kast uitgevoerd en geeft u de mogelijkheid om het snoer achter de kast naar binnen door te voeren.

 

Meer informatie over uw nieuwe uitvalzonwering? 

Wilt u graag meer informatie over onze uitvalzonwering? Meer informatie over uitvalzonwering >> 

Of wilt u graag in contact komen met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op >>  

Niet lager wachten? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe uitvalzonwering!

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791