Solide zonwering! Uitvalschermen met scherpe prijzen

Kies ook voor ‘n uitvalscherm

Als het mooi weer is, wilt u de warmte buiten houden. Maar u wilt wel genieten van uitzicht op een zonovergoten tuin en zeker zijn van voldoende daglicht in huis. Een uitvalscherm is dan de ideale oplossing. Wij hebben al heel wat woningen en andere panden van onze hoogwaardige uitvalschermen (tegen scherpe prijzen) voorzien. Ook u kunt nu heel eenvoudig deze uitvalschermen bestellen voor uw woning. U kiest dan voor een scherm dat

  • geschikt is voor ramen met alle gangbare afmetingen
  • zonlicht effectief weert
  • uw gevel een zomerse uitstraling geeft

 

direct bestellen Vrijblijvende offerte

Kwaliteit 

Als u bij ons uw uitvalscherm bestelt, bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. En dat tegen een scherpe webshop-prijs. Als specialist zorgen we ervoor dat u precies het scherm krijgt dat u voor ogen hebt. En omdat u zeker wilt zijn van een hoge kwaliteit, bieden wij u

  • veel keuze uit sterke acryldoeken
  • standaard windvaste armen
  • een kleur, kap en profiel naar keuze
  • comfortabele elektrische (afstand)bediening
  • maatwerk tegen scherpe prijzen
  • 5 jaar garantie

Online bestellen 

U stelt heel gemakkelijk uw eigen uitvalscherm samen op deze website. In slechts drie stappen bepaalt u de kleur die past bij uw woning, de kap en het profiel die u mooi vindt, de afmetingen en de bediening. U krijgt meteen de prijzen te zien. Rondt u uw bestelling af, dan kunt u binnenkort uw nieuwe uitvalschermen ophalen bij een specialist in de buurt of laten bezorgen.

Wij kunnen u ook assisteren bij het inmeten en monteren.

Bestelproces uitvalschermen

In slechts 3 stappen bepaald u de eigenschappen van uw nieuwe uitvalscherm. Bekijk hieronder deze 3 stappen. Krijg meer informatie over deze stappen door te klikken op deze stappen. 

 

Stel uw gewenste Uitvalschermen hier samen!

Stel gemakkelijk uw eigen uitvalscherm samen. In slechts drie stappen bepaalt u de kleur die past bij uw woning, de kap en het profiel dat u mooi vindt, de afmetingen en de bediening.

Direct bestellenVrijblijvende offerte

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791