Bedieningselectie rolluiken

Nadat u de kleur en kastselectie in stap 1 heeft gekozen en de montage en afmetingselectie in stap 2, selecteert u in stap 3 de gewenste bediening van uw nieuwe rolluik. 

 

Type bediening rolluiken

Bij rolluiken heeft u de mogelijkheid om deze elektrisch uit te voeren door middel van een motor met schakelaar of afstandsbediening en handbediening door middel van band.

Ook kunt u kiezen voor weerstandsherkenning bij motoren. Dat betekent dat het rolluik zal stoppen als deze geblokkeerd wordt door een openstaand raam, of bijvoorbeeld bij het vastvriezen van de lamellen. Door deze keuze voorkomt u dat het rolluik forse beschadigingen oploopt bij het vastlopen op bijvoorbeeld een raam of bij blokkade van het pantser!

Bij bandbediening kunt u desgewenst links of rechts aan de achterzijde uitvoeren. Het band kan dan door het kozijn of de muur naar binnen worden doorgevoerd. De keuze hiervoor wordt aangeduid met het groene vinkje binnen het bestelproces:

Wij maken gebruik van een kwalitatief zeer hoogwaardige motor met vijf jaar fabrieksgarantie! Wij passen deze motoren al vele jaren toe en er zijn ondertussen al vele producten met deze motoren door ons geleverd. Het uitvalpercentage van deze motoren is te verwaarlozen. Vandaar dat wij de vijf jaar fabrieksgarantie kunnen en willen garanderen!

Op bediening door middel van band kunnen wij maar twee jaar garantie verlenen. Doordat de rolluiken handmatig moeten worden bediend, is vooral de gebruiker verantwoordelijk voor een jarenlang gebruiksplezier. U heeft dan ook bij deugdelijk gebruik jarenlang plezier van uw rolluik!


Type besturing rolluiken

Als u binnen het bestelproces kiest voor een bediening met schakelaar wordt ook altijd de schakelaar door ons meegeleverd.

Als u kiest voor een rolluikmotor met afstandbediening kunt u ook bepalen welke zender u wilt. Zo kunt u kiezen voor een wandzender die u op de muur plakt (10 mm dik) of een handzender die u overal kunt opbergen. Bij de handzender kunt u kiezen tussen handzender voor één kanaal en een handzender voor vijf kanalen. Bij de handzender voor één kanaal heeft u de mogelijkheid om één rolluik of een groep rolluiken aan te sturen, echter niet afzonderlijk. Bij een vijfkanaals handzender heeft u dus wel de mogelijkheid om vijf verschillende producten of groepen producten afzonderlijk aan te sturen! Mocht u meerdere rolluiken bestellen, dan kunt u binnen het bestelproces bij het eerste rolluik een vijfkanaals handzender kiezen en het volgende rolluik zonder bediening bestellen.

Bij bandbediend wordt de bandopwinder altijd standaard meegeleverd.

 

Stroomuitvoer rolluiken

Als laatste bepaalt u binnen het bestelproces de kant waar u de stroomkabel wilt hebben. Kijkt u hiervoor goed waar u binnen het huis de stroompunten zitten. Let wel op dat u vanaf buiten bepaalt waar het snoer uitgevoerd wordt!

 

Het snoer wordt altijd achter de kast uitgevoerd. U heeft 100% zekerheid bij keuze voor onze inmeetservice!

 

Meer informatie over uw nieuwe rolluik? 

Wilt u graag meer informatie over onze rolluiken? Meer informatie over rolluiken >> 

Of wilt u graag in contact komen met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op >>  

Wilt u niet langer wachten? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe rolluik!

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791