Montage en afmeting selectie zonwering screens

Na de kleur en kastselectie in stap 1, selecteert u in stap 2 uw montagesituatie en de gewenste afmetingen van uw nieuwe zonwering screens.

 

Type montage zonwering screens

Eerst bepaalt u de gewenste montage voor uw situatie. Voor u hebben wij de drie meest gangbare montageprincipes op tekening gezet:

  • frame op het kozijn
  • frame op de muur
  • frame op de muur en het kozijn

Bij stap 2 kunt u van elk montageprincipe een pdf document downloaden die u uitleg geeft over deze montage en hoe u de juiste maatvoering kunt bepalen. De maatvoering is belangrijk voor uw nieuwe zonwering screen. 

Twijfelt u nog over uw situatie met betrekking tot de montage van uw zonwering? Geen probleem, kies dan voor de inmeetservice om er zeker van te zijn dat u de juiste maten hebt geselecteerd. Tip: Tel 200mm erbij op in de hoogte en de breedte wanneer u uw  kozijn(en) hebt opgemeten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wat betreft de prijsstelling van uw zonwering screen.

Onze inmeetservice betekent dat wij alles vooraf bij u komen inmeten en de maten controleren. Zo heeft u 100% zekerheid!

 

Afmeting van uw zonwering screens

In stap 2 van het bestelproces kunt u de maatvoering ingeven voor de juiste prijsberekening. Binnen het bestelproces van deze screens kunt u maten selecteren tot een maximale breedte van 3600 mm en een maximale hoogte van 3600 mm (ons ritsscreen gaat tot een breedte van 4000 mm). Aarzelt u niet om bij grotere maten contact op te nemen. Hiervoor hebben wij namelijk nog talloze oplossingen waarbij wij u zeker van dienst kunnen zijn!

Naast de maatvoeringen heeft u ook nog de keuze uit opvulstrip. Hiermee kunt u het screen uitvullen om zo eventuele obstakels te vermijden.

 

Meer informatie over uw nieuwe zonwering screens? 

Na het selecteren van de gewenste montage en afmeting, selecteert u binnen de volgende stap de gewenste bediening. Wilt u graag meer informatie over onze screens? Meer informatie over screens >> 

Of wilt u graag in contact komen met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op >>  

Wilt u niet langer wachten? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe zonwering screen! 

 

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791