Knikarmschermen: kwaliteit tegen scherpe prijzen

 

 

 

 

Kies ook voor mooie knikarmschermen

Als het mooi weer is, wilt u heerlijk buiten op het terras genieten. Heerlijk koel in huis met een heerlijk uizicht op uw tuin. Een knikarmscherm is dan de ideale oplossing. Wij hebben al heel wat woningen en andere panden van onze hoogwaardige knikarmschermen (tegen scherpe prijzen) voorzien. Ook u kunt nu heel eenvoudig deze knikarmschermen bestellen voor uw woning. U kiest dan voor een scherm dat

  • zonlicht effectief weert
  • uw terras een zomerse uitstraling geeft
  • beschermt tegen schadelijke UV-straling

 

direct bestellen Vrijblijvende offerte

Hoogwaardige knikarmschermen 

Wanneer u bij ons uw knikarmscherm bestelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Maar dan wel tegen een scherpe webshop-prijs. Wij zorgen ervoor dat u precies het scherm krijgt dat u voor ogen hebt. En omdat u zeker wilt zijn van een hoge kwaliteit, bieden wij u

  • veel keuze uit sterke acryldoeken
  • een kleur, kap en profiel naar keuze
  • comfortabele elektrische (afstand)bediening
  • maatwerk tegen scherpe prijzen
  • 5 jaar garantie

Knikarmschermen online bestellen 

U stelt heel gemakkelijk uw eigen knikarmscherm samen op deze website. In slechts drie stappen bepaalt u de kleur van het doek die past bij uw woning, de kap en het profiel die u mooi vindt, de afmetingen en de bediening. U krijgt meteen de prijzen te zien. Rondt u uw bestelling af, dan kunt u binnenkort uw nieuwe knikarmschermen bij ons ophalen of laten bezorgen.

Wij kunnen u ook assisteren bij het inmeten en monteren.

 

Bestelproces knikarmschermen

In slechts 3 stappen bepaald u de eigenschappen van uw nieuwe knikarmscherm. Krijg meer informatie over het bestelproces door te klikken op de afzonderlijke stappen.

 

Stel uw gewenste Knikarmschermen hier samen!

Stel heel eenvoudig uw eigen knikarmscherm samen. In slechts drie stappen bepaalt u de kleur die past bij uw woning, de kleuren, afmetingen en type bediening selecteert u in een handomdraai.

Direct bestellenVrijblijvende offerte

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791