Kleur en kastselectie windvaste screens

In stap 1 van het bestellen van uw nieuwe windvaste screens bepaalt u de gewenste kleur van het doek, de kast en het profiel van de kast.

 

Doek windvaste screens

Bij de samenstelling van onze windvaste screens wordt gebruik gemaakt van Sergédoeken. Deze Sergédoeken zijn opgebouwd uit een samenstelling van glas en PVC.

Onze screens zijn windvast door de rits die aan de zijden van het doek is gelast. Hierdoor staat het doek vast in de geleiders en kunnen deze niet gaan klapperen. Onze screens zijn getest op de zwaarste windklasse (klasse 3) volgens de NEN-EN13561. Dat betekend dat ze zeker bestand zijn tegen een windkracht 6 op de schaal van Beaufort.

Voordelen Sergedoeken:

  • Getest door het Belgian Building Research Institute op licht- en stralingstechnische waarden;
  • Lichtfiltering tot een aangenaam geheel;
  • Tegengaan verkleuring van vloer of meubels door zon; 
  • Uitzicht naar buiten blijft behouden;
  • Het zicht naar binnen wordt verhindert;
  • Stralingsenergie blokkeren tot wel 95%.

Kortom: welke doekkleur u ook selecteert, de kwaliteit is gegarandeerd goed.

Binnen onze webshop heeft u bij het selecteren van de gewenste doekkleur keus uit alle soorten kleuren. Hieronder een greep uit deze kleuren. Klik op één van de kleuren en zie een preview van uw nieuwe windvaste screen. Staat uw gewenste kleur er niet bij? Geen probleem, andere kleuren leveren wij zonder meerprijs! Informeert u gerust >> 

Kastprofiel windvaste screens

De kast van uw nieuwe windvaste screen is opgebouwd uit aluminium componenten. Hierbij hebben wij een tweetal modellen ontworpen met een vernuftig ontwerp. Onze engineers zijn gericht op kwaliteit en het resultaat mag er wezen met een zeer stijve profilering van onze kasten. Of u nu kiest voor een ronde kast of juist een afgeschuinde kast, de kwaliteit en prijzen blijven gelijk en het gaat hier puur om wat u het mooiste vindt.

Ook hebben wij een speciaal kunststof profiel geïntegreerd in de kast die het doek positioneert op de juiste stand. Hierdoor vermijden we slijtage en verzekeren we u met een gerust hart van vijf jaar fabrieksgarantie! 

Kastkleur windvaste screens

Wij bieden u vier kastkleuren aan voor uw nieuwe windvaste screen:

  • Crème/Wit 
  • Wit
  • Antraciet
  • Black metallic structuur

U kunt vooraf altijd de gekozen kleuren controleren bij onze inmeetservice! Dit betekent dat wij vooraf bij u komen inmeten en de maten controleren. Ook kunnen wij u eventueel de stalen van de doeken en kastkleuren tonen. Pas als alles op elkaar is afgestemd, zorgen wij voor een definitieve bestelling met de juiste gegevens. Zo heeft u 100% zekerheid! Maak kennis met onze inmeetservice >>

 

Meer informatie over uw nieuwe windvaste screens? 

Na het selecteren van de gewenste kleur en kast van uw nieuwe windvaste screen, selecteert u binnen de volgende stap de gewenste afmeting, waarna in de derde stap de gewenste bediening wordt gekozen. Wilt u graag meer informatie over onze windvaste screens? Meer informatie over zipscreens >> 

Of wilt u graag in contact komen met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op >>  

Wilt u niet langer wachten? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe windvaste screen! 

 

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791