Inmeten en montage


De ritsscreens, rolluiken, screens, knikarmschermen en uitvalschermen worden door Bestel-zonwering.nl volledig op maat gemaakt. Dit maakt het inmeten vooraf erg belangrijk. Maar vlak de montage van de op maat gemaakte zonwering ook niet uit.

Bestel-zonwering.nl ontzorgt u van A tot en met Z: van het geven van afgestemd advies en het bieden van inmeetservice, tot het leveren van buitenzonwering op maat en vakkundige montage. 

 

Inmeten zonwering

U kunt zelf de zonwering inmeten. Hiervoor hebben wij uitgebreide inmeetinstructies opgesteld afgestemd per type zonwering:

U kunt ook de zonwering vakkundig laten inmeten door de zonweringspecialisten van Bestel-zonwering.nl. Maak kennis met onze inmeetservice >

 

Montage zonwering

Voor degenen die graag zelf de zonwering willen monteren, daarvoor hebben wij diverse montagehandleidingen beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een vakkundige montage van de nieuwe zonwering, dan maakt u gebruik van onze montageservice >

 

Laat u adviseren

Wilt u graag meer informatie over het inmeten en montage van de zonwering of wilt u graag vrijblijvend deskundig advies ontvangen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@bestel-zonwering of te bellen naar 0342-419791.

Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791