Vijf jaar garantie op alle producten

 

Veilige aankoop
Als u uw zonwering bij ons bestelt, doet u een veilige aankoop. U kiest voor zonwering met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Maar dat niet alleen. Wij tekenen namelijk voor maar liefst vijf jaar garantie. Deze garantie dekt alle voortijdige mankementen aan uw zonwering. Alleen schade door verkeerd gebruik of onzorgvuldigheid is uitgesloten.

Onderdelen volledig vergoed
De vervangende onderdelen krijgt u volledig vergoed. Dankzij de hoge kwaliteit van de componenten is de kans klein dat u aanspraak moet maken op de garantievoorwaarden. Het is echter een veilig idee dat u 5 jaar lang eventueel defecte onderdelen vergoed krijgt!

Twee jaar garantie op handbedieningen
Op handmatige bedieningen kunnen wij maar twee jaar garantie verlenen. Wij gebruiken ook hiervoor zeer hoogwaardige materialen van Geiger uit Duitsland voor de bedieningen met slinger. Ook voor bandbediende producten gebruiken wij topkwaliteit. Echter doordat de producten moeten worden bediend, is vooral de gebruiker verantwoordelijk voor een jarenlang gebruiksplezier. U heeft dan ook bij deugdelijk gebruik jarenlang plezier van de zonwering die u bij ons besteld heeft!

Kleine lettertjes
We schrijven onze kleine lettertjes gewoon even groot op. Om aanspraak te maken op de garantie, moet uw product wel aantoonbaar tweejaarlijks onderhoud hebben ondergaan.Daarnaast wordt er geen garantie gegeven op de lak in gebieden strak aan de kust. De zoutinvloeden van de zee kunnen een grote invloed hebben op de laklaag.
En als laatste: normale slijtage valt niet onder de garantie, maar dat begrijpt u zelf natuurlijk ook!
Voor de rest: onbezorgd genieten!!

 

Productregistratie
Heeft u al een product bij ons aangeschaft ? Dan kunt u hier uw product registreren om aanspraak te maken op de garantie, mocht dit onverhoopt nodig zijn. (de registratie verloopt via de site van SunCircle)


Bent u overtuigd? Bestel direct uw product of neem contact met ons op. 

 

Nog meer redenen om te kiezen voor bestel zonwering!


Meer informatie?

Bel of mail (info@bestel-zonwering.nl) vrijblijvend voor een deskundig advies!

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:

08.00u - 12.30u

13.00u - 16.30u

(vr. tot 15.00u)

T: 0342 419 791